Fra arbeidssøkende flyktning til ansatt i 100% jobb hos Eurest

Kurdiske Jamal Sulaiman kom til Norge fra Syria som flyktning i 2013. Han har hele sitt voksne liv vært ettertraktet på mange kjøkken da han er en mester til å lage mat. Høsten 2018 gikk han på et jobbsøkerkurs hos Briga AS, med norskkunnskaper på A2 nivå

Som en del av kurset ble Jamal presentert for Eurest for å vurdere muligheten for arbeid i deres kantiner. De så straks hans talent og lidenskap for matlaging, og etter en kort arbeidstrening via Eurests praktikantprogram Kjøkkenveien fikk han tilbud om en stilling som tilkallingsvikar.

I dag er han ansatt i 100% fast stilling som kokk. Eurest er takknemlige for å ha Jamal med på laget. Det er de ansatte på hovedkontoret til Orkla ASA på Skøyen også, som hver dag får nyte maten han lager etter Eurests kvalitetsnormer.

Vi er stolte av Jamal og av det gode samarbeidet vi har med Eurest som arbeidstreningsarena og arbeidsgiver for våre kursdeltakere i NAV-tiltaket Jobb og muligheter i Sandvika.

Bildet: Her er Jamal “læremesteren” for en dag til Kathinka Friis-Møller administrerende direktør i Compass Group Norge – morselskapet til Eurest.

  • Del på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn